MESO SKINBOOST VIT C

Door middel van kleine prikjes in de huid met de Mesogun wordt een vloeistof met daarin werkstoffen de huid ingesluisd. De basis van de vloeistof is hyaluronzuur, een natuurlijk bestanddeel van de huid die zorgt voor soepelheid en vochtbinding.
Een effectieve eerste stap tegen huidveroudering

Mesotherapie is een succesvolle huidverjongende behandeling voor de preventie of het herstel van de zichtbare tekenen van huidveroudering. Je kunt hierbij denken aan rimpels, volumeverlies, structuurverbetering en een vitamineboost voor de huid.

Door middel van injecties met een Mesogun worden er kleine prikjes gegeven in de huid. De Mesogun kan perfect worden ingesteld op het huidtype cq de rimpeldiepte en dosering van het in te brengen product. De Mesotherapie behandeling duurt ongeveer twintig minuten en wordt veelal als niet pijnlijk ervaren. Dit komt doordat de Mesogun ervoor zorgt dat iedere injectie met exact dezelfde kracht en op exact dezelfde diepte wordt uitgevoerd.

Na de behandeling kleurt de huid rood en is er vaak sprake van een lichte zwelling. Als het gebied na de behandeling gezwollen is mag je dit koelen met icepacks. De roodheid en zwelling trekt meestal na een paar uur weg.

De Meso Skinboost met pure vitamine C behandeling voor het gezicht geeft de huid weer een gezonde glans en zorgt voor een gezonde mooie kleur op de wangen. Je krijgt weer een frisse, uitgeruste uitstraling.