Diode

DIODE ICE LASER TRIPELWAVE

Veel mensen hebben last van ongewenste haargroei op plekken die zichtbaar zijn, zoals in het gezicht, op armen en op de benen. Ook ervaren sommige mensen veel last van scheren, harsen en andere pijnlijke ontharingsmethodes. Daarom is definitieve laserontharing met DIODE ICE LASER TRIPLEWAVE dé oplossing voor je ongewenste haargroei! Het werkt namelijk snel en is zeer effectief. Met slechts een aantal behandelingen ben je op een veilige, verantwoorde en pijnloze manier verlost van je ongewenste haargroei. 

Waarom DIODE ICE LASER TRIPLEWAVE?

De Diode Ice laser is zéér effectief op het gebied van definitieve ontharing, tussen de 5 en 8 behandelingen behaal je een haarreductie tot 90%. De Diode ICE Laser Triplewave is geschikt voor ieder huidtype, ook de zongebruinde huid kan effectief en veilig behandeld worden. Zo kun je het gehele jaar door, doorgaan met je laserbehandelingen. 

De voordelen van DIODE ICE LASER TRIPLE WAVE:

 Dankzij de ICE kop die koelt tot een temperatuur van -12 is de behandeling ontzettend aangenaam voor de client en wordt de behandeling als vrijwel pijnloos ervaren. 

 Onze Diode laser heeft een flits capaciteit van 10 flitsen per seconde. Hierdoor profiteer je van een minimale behandeltijd. Zelfs in je lunchpauze is het mogelijk om een fullbody laserbehandeling te ondergaan! Onze diode laser is voorzien van de verplichte medische CE certificering! 

Behandeling Prijs
Laser 1 zone € 49,00
Laser 3 zone € 99,00
Maandelijks onderhoud na kuur € 100,00
1x full body excl. gezicht € 149,00
1x full body incl. gezicht € 199,00
5x full body incl. gezicht € 499,00
10x full body incl gezicht € 899,00
Mannen betalen 20% meer op aangegezen prijs.