MESO HAIR

MESOHAIR MC is een behandeling die haarverlies stopt en de groei van nieuwe haarzakjes stimuleert. Het wordt gebruikt voor de behandeling van androgene alopecia , alopecia areata (gedeeltelijke kaalheid) en andere niet-littekens vormende vormen van alopecia voor zowel mannen als vrouwen.

Mesohair mc is een revolutionaire behandeling tegen haaruitval. Als u deze behandeling op tijd toepast, kan dit in de toekomst zelfs de noodzaak van een grote haartransplantatie voorkomen. MESOHAIR mc bevat vitamines die nodig zijn voor de haargroei en groeifactoren die de follikels stimuleren om haar te produceren.

Hoe werkt het?

De procedure bestaat uit kleine injecties in de haarzakjes met een serum, gemaakt van hyaluronzuur, peptiden, aminozuren, groeifactoren, vitamines en antioxidanten. Nieuwe haarzakjes kunnen gezien worden binnen 3 weken na de behandeling.

Het ‘injectiepistool’ wordt gebruikt om het serum in te brengen in de hoofdhuid. De micronaaldbehandeling bevordert de doorbloeding van de hoofdhuid. De haarzakjes worden verder gestimuleerd door de lokale voeding uit het serum en de verhoogde bloedcirculatie die is ontstaan. Het is belangrijk dat het behandelprotocol zorgvuldig wordt gevolgd.

Er is een opbouwkuur nodig van 6 behandelingen 1 maal per week, daarna 1 onderhoudsbehandelingen per 3 maanden. Het juiste schema stelt de specialist op, gebaseerd op uw haaruitval. Iedere behandeling duurt ong. 20 minuten en is vrijwel pijnloos..
Na een consult, zal uw behandelaar bepalen of u de juiste kandidaat bent voor de Mesohair mc behandeling. Met de MESOGUN wordt een serie van micro-injecties in de hoofdhuid gebracht, net onder de opperhuid ( 1mm diep). Deze injecties bevatten een mix van natuurlijke ingrediënten: bouwstoffen en anti-oxidanten.

Meso Hair brengt precies de juiste bouwstoffen aan op de plek waar het nodig is (rondom de haarfollikels). De slechte stoffen die de haarstamcel blokkeren worden geneutraliseerd. De goede stoffen stimuleren de haarstamcel tot herstel en regeneratie. Maar ook is er een effect van het injecteren op zich: een mechanisch effect. Door de herhaaldelijke prikken met mesotherapie wordt een sterke groei-impuls aan de haarstamcellen gegeven: het celmetabolisme wordt versterkt, de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en de de eitwitsynthese (waaronder collageen) wordt bevorderd. Kortom een meer dan dubbel effect.

Behandeling Prijs
– Kuur van 6 behandeling € 750,00
 – Losse behandeling € 150,00
 – Maandelijks onderhoud na kuur € 100,00