MESO CELLULITUS

Welke vorm van Mesotherapie er wordt gegeven wordt bepaald aan de hand van een analyse van de huidconditie. Naar aanleiding van deze analyse stellen we een op maat gemaakt programma samen, bestaande uit actieve vitamines, aminozuren, collageen en hyaluronzuur. Deze werkzame stoffen zorgen voor huidverjonging, wat resulteert in een frissere, gezondere en strakkere huid. De Mesogun kan perfect worden ingesteld op het huidtype.

Het komt zelden voor dat een huid alleen maar verouderd is maar niet verslapt.

Door het injecteren van een maximale hoeveelheid actieve bestanddelen worden de vetcellen op een natuurlijke wijze afgebroken en afgevoerd. De actieve bestanddelen zorgen voor een verhoogde bloeddoorstroming en zijn daardoor zeer efficiënt in de aanpak van cellulitis. Deze actieve samenstelling zorgt ervoor dat het vet wordt opgelost, bevordert de bloeddoorstroming, bevordert lymfedrainage, verwijdert verharde weefsels onder de huid en geeft daarnaast ook voeding aan de huid.

De meest behandelde regio’s zijn:

Bij vrouwen: cellulitis verwijderen aan binnenkant knieën, buitenkant dijen, billen.

Bij mannen: cellulitis verwijderen aan heupen, love-handles en bovenbuik.

De Mesotherapie behandeling duurt ongeveer twintig minuten en wordt veelal als niet pijnlijk ervaren. Dit komt doordat de Mesogun ervoor zorgt dat iedere injectie met exact dezelfde kracht en op exact dezelfde diepte wordt uitgevoerd. Per sessie behandelen we in de meeste gevallen een symmetrische zone, (links en rechts), van ongeveer 10cm x 10cm.

Na de behandeling kleurt de huid rood en is er vaak sprake van een lichte zwelling. Als het gebied na de behandeling gezwollen is mag je dit koelen met icepacks. De roodheid en zwelling trekt meestal na een paar uur weg.

Het resultaat is afhankelijk van het aantal micro-injecties evenals van de juiste samenstelling van de verschillende natuurlijke stoffen. Het aantal behandelingen bouw je langzaam af. Wij raden aan om te beginnen met ongeveer acht behandelingen met een tussenpauze van vier tot zes weken, daarna kun je de tussenpauze naar een aantal maanden vergroten en uiteindelijk is nog maar één behandeling per jaar nodig.