Liquid FACELIFT

Wil je sneller een maximaal verjongend resultaat zonder de nadelen van een uitgebreide ingreep, dan is onze liquid facelift methode misschien de beste optie voor jou.

Liquid facelift is een techniek waarbij we enkel gebruiken maken van fillers. Het is een behandelingsmethode waarvoor geen slaapnarcose of lokale anesthesie voor nodig is. We werken met een verdovende crème waardoor je de prikjes nauwelijks voelt. De behandeling duurt gemiddeld 45 tot 60 minuten en geeft een onmiddellijk resultaat.

De liquid facelift laat toe fijne rimpeltjes te verminderen, diepere groeven te herstellen, bepaalde zones waarbij volume ontbreekt op te vullen en de huidkwaliteit te verbeteren. Door de verschillende mogelijke technieken te combineren, wordt er een maximaal resultaat bereikt in 1 sessie en dit zonder de nadelen van een chirurgische ingreep.

Meer informatie is ook te vinden bij:

Veelgestelde vragen

Deze behandeling is zeer goed verdraagbaar voor onze patiënten. U komt 15 minuten vooraf aan de afspraak en onze assistentes zullen een pijnverdovende crème aanbrengen op de te behandelen zones. De hyaluronzuurfillers die wij gebruiken bevatten lidocaïne, een lokaal verdovingsmiddel, waardoor de prikjes voor onze patiënten beduidend minder pijnlijk zijn.

Na de injectie kan er een beetje roodheid, zwelling en blauwe verkleuring rond de injectieplaats te zien zijn. Een beetje make-up volstaat meestal om dit te verbergen.

Neen, sommige van onze patiënten komen tijdens hun pauze. Indien je festiviteiten of een fotoshoot hebt gepland binnen de 5 dagen na je behandeling, adviseren we om de behandeling uit te stellen tot erna. We kunnen niet garanderen dat als er toch een klein blauw plekje ontstaat, dit binnen de 5 dagen na de behandeling verdwenen zal zijn. Als er een blauw plekje aanwezig is, dan voorzien we jou van de juiste crèmes om dit zo snel mogelijk te verhelpen. Meestal verdwijnt een blauwe plek binnen de 7 dagen. Indien je gevoelig bent voor blauwe plekken dan adviseren we onze patiënten om enkele dagen op voorhand te starten met een homeopathisch middeltje. Dit geeft een aanzienlijke verbetering. Het is dus aangeraden dit ook te vermelden bij je arts of wanneer je telefonisch een afspraak maakt.

Dit is afhankelijk van de densiteit, viscositeit en crosslinking van de hyaluronzuur filler.

Zeer zachte fillers worden gebruikt ter hoogte van de lippen, kringen onder de ogen of fijne rimpeltjes. Deze fillers geven doorgaans gemiddeld 12 maanden resultaat. De hyaluronzuurfillers met een meer gematigde stevigheid geven gemiddeld een resultaat van 12 tot 15 maanden. Deze fillers worden gebruikt voor de nasolabiale plooi of marionette lijntjes. De stevigere fillers worden gebruikt om meer volume en structuur in het gelaat aan te brengen. Deze fillers geven gemiddeld 15 tot 18 maanden resultaat.

Wij adviseren om diepe massage ter hoogte van de behandelde zones strikt te vermijden gedurende de eerste 3 dagen na de behandeling. Verder mag u onmiddellijk maquillage of verzorgende crèmes aanbrengen op de huid en de behandelde zones.