Hyaluronzuur SKINBOOSTER

De hyaluronzuur skinboosters brengen rechtstreeks het hyaluronzuur op de juiste plaats aan. Door met een zeer fijn naaldje het hyaluronzuur van de skinbooster in de diepere lagen van de huid aan te brengen, kan je de huid optimaal en volledig behandelen en vroegtijdige veroudering tegen gaan. Je kan ook kiezen om bepaalde zones met zeer fijne rimpeltjes intensiever te behandelen.

Met de nieuwe hyaluronzuur skinboosters is er een klinisch bewezen behandeling die het tekort aan hyaluronzuur in je huid doeltreffend aanvult en zo de natuurlijke, gezonde glans ervan herstelt.

Hiermee kunnen we ook de allerfijnste oppervlakkige rimpeltjes behandelen. Het is een goede manier om ook de beginnende rimpeltjes op jongere leeftijd te behandelen.

Hyaluronzuur skinboosters maken deel uit van het huidverzorgingspakket dat door MAISON COSMETIC wordt aangeboden. Voor meer informatie kunt u ook terecht bij uw arts.

Veelgestelde vragen

Hyaluronzuur skinboosters zijn zachter en soepeler dan de hyaluronzuurfillers. Hierdoor kan je zeer oppervlakkige lijntjes zoals de rokerslijntjes of rimpeltjes op de wangen of het voorhoofd laten vervagen zonder dat je extra volume aanbrengt. Hyaluronzuur fillers zijn steviger en geven meer volume dan de skinboosters. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt om diepere rimpels en plooien op te vullen of meer volume te herstellen ter hoogte van het gelaat. Hyaluronzuur fillers zijn steviger en behouden daarom langer resultaat. In het gamma van hyaluronzuurfillers kan ook nog een extra onderscheid gemaakt worden tussen zachte, matig zachte of meer stevige fillers. Afhankelijk hiervan geven ze tussen 12 tot 18 maanden resultaat. Hyaluronzuur skinboosters daarentegen worden door het lichaam sneller afgebroken doordat ze zachter zijn. Ze worden daarom ook in een ander behandelplan aangeboden om effectieve resultaten te garanderen.

Ja, de hyaluronzuur skinboosters worden met een naaldenprikje rechtstreeks in en onder de huid gebracht om alle lagen van de huid te behandelen. Bepaalde zones met zeer fijne rimpeltjes zoals in de hals, decolleté en lijntjes thv de mond en wangen zijn anders zeer moeilijk te behandelen. Crèmes penetreren de huidbarrière niet. Investeer daarom eerder in een behandeling met skinboosters waarbij het hyaluronzuur rechtstreeks op de juiste plaats wordt ingebracht om te kunnen werken.

Deze behandeling is zeer goed verdraagbaar voor onze patiënten. Je komt 15 minuten vooraf aan de afspraak en onze assistentes zullen een pijnverdovende crème aanbrengen op de te behandelen zones. De hyaluronzuur skinboosters bevatten lidocaïne, een lokaal verdovingsmiddel, waardoor de prikjes voor onze patiënten beduidend minder pijnlijk zijn.

Een skinbooster behandeling bestaat uit een startbehandeling van 3 behandelingen met een tussenpoos van 4 tot 6 weken. Nadien adviseren we 1 onderhoudsbehandeling elke 6 maanden. Dit intensieve huidverzorgingspakket wordt aangeboden in combinatie met een aantal complementaire huidverzorgingsproducten die door ons persoonlijk geselecteerd zijn. Hierbij werd er gekeken naar de effectieve werking van de crème, de actieve bestanddelen van het product en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Op deze manier kunnen we onze patiënten een behandelingsplan voor elk type huid aanbieden met maximale doeltreffendheid en beste prijsverhouding.

Het resultaat van de behandeling zie je naarmate de behandelingsduur toeneemt. De kwaliteit van je huid, de glans, elasticiteit en fijne rimpeltjes verbeteren zichtbaar na een volledig behandelingsplan bestaande uit 3 behandelingen en een onderhoudsbehandeling. De skinboosterbehandeling heeft bovendien een preventief effect. Door een continue diepgaande hydratatie blijft de huid elastisch en is de huid meer beschermd tegen voortijdige veroudering, het ontwikkelen van rimpeltjes en uitzakken van de huid.

Na de injectie kan er een beetje roodheid, zwelling en blauwe verkleuring rond de injectieplaats te zien zijn. Een beetje make-up volstaat om dit te verbergen. Onze assistentes zullen je na de behandeling gratis maquilleren zodat u terug fris en zonder zorgen kunt vertrekken.

Nee, sommige van onze cliënten komen tijdens hun pauze. Onze assistentes zullen je na de behandeling gratis maquilleren zodat u terug fris en zonder zorgen kunt vertrekken. Indien je festiviteiten of een fotoshoot hebt gepland binnen de 5 dagen na je behandeling, adviseren we om de behandeling uit te stellen tot erna. We kunnen niet garanderen dat als er toch een klein blauw plekje ontstaat, dit binnen de 5 dagen na de behandeling verdwenen zal zijn. Als er een blauw plekje aanwezig is, dan voorzien we jou van de juiste crèmes om dit zo snel mogelijk te verhelpen. Meestal verdwijnt een blauwe plek binnen de 7 dagen. Indien je gevoelig bent voor blauwe plekken dan adviseren we onze patiënten om enkele dagen op voorhand te starten met een homeopathisch middeltje. Dit geeft een aanzienlijke verbetering. Het is dus aangeraden dit ook te vermelden bij je arts of wanneer je telefonisch een afspraak maakt.

Hyaluronzuur skinboosters zijn niet te vergelijken met fillers. Deze skinboosters zijn opgelost in een waterige substantie en zorgen voor een diepe hydratatie van de huid. Gemiddeld wordt er om de 6 maanden een onderhoudsbehandeling met 1 skinbooster uitgevoerd. Doordat het onderhouden van de behandeling zeer belangrijk is, hebben we gezorgd voor een uiterst gunstige prijs/kwaliteit verhouding.

Nee, wij adviseren een lichte massage thv de behandelde zones om een mooie verspreiding van de skinbooster in de huid te verkrijgen. Verder mag u onmiddellijk maquillage of verzorgende crèmes aanbrengen op de huid en thv de behandelde zones.