FEMLIFT HIFU 4D

SENSUALITEIT ALS VROEGER !

FEMLift  vaginale verstrakking. Vaginale laxiteit, het komt vaker voor dan u denkt. Net als uw huid bestaat het vaginale weefsel uit een inwendig ondersteuningsnetwerk van collageenvezels. Tijdens een vaginale bevalling en na verloop van tijd kunnen deze weefsels gestrest, uitgerekt en verzwakt raken. Dit kan een los gevoel geven.In een enquête onder meer dan 400 vrouwen die vaginaal bevallen zijn, waren het bijna de helft van de vrouwen die problemen hadden met vaginale losheid, of laxiteit.

Vrouwen die dit verlies van strakheid waarnemen kunnen ook merken dat zij minder sensatie en seksuele voldoening tijdens het vrijen ervaren.

Wat is een FEMlift behandeling?

De FEMLift is geen cosmetische procedure; het gaat er niet om hoe u eruitziet, maar om hoe u zich voelt. Het is een pijnloze, niet-chirurgische, niet-invasieve behandeling die in een artsenpraktijk wordt uitgevoerd. Het doel van de FEMLift is om de hoeveelheid plezierige wrijving en sensatie tijdens het vrijen te verhogen.

Met leeftijd beginnen collageenvezels binnen de vagina de elasticiteit te verliezen. Bij MAISON COSMETIC verbetert de FEMlift (non-chirurgische vaginale verstrakkingsbehandeling) de gezondheid en vitaliteit van vaginaal weefsel met behulp van hoge intensiteit gerichte echografie (HIFU 4D), die zeer effectief is bij het herbouwen van het weefsel door middel van collegeen en het aantrekken van elastine. Het HIFU 4D (high intensed focused ultrasound) systeem geeft geringe hoeveelheid gerichte ultrasone energie aan de schede af. De FEMLift bestaat uit een behandeling op de Dermale laag en de SMAS-laag (fibromusculaire laag). Door de behandeling op beide lagen bereikt FEMLift optimaal resultaat.

De FEMLift is een eenmalige behandeling van 30 minuten, zonder de noodzaak van enige vorm van verdoving of rusttijd. Afhankelijk van de laxiteit van de schede heeft men 1 tot 3 behandelingen nodig.

Bij Maison Cosmetic worden alle behandelingen door een vrouwelijk specialist uitgevoerd.

Heeft er een verandering plaatsgevonden in hoe ‘nauwsluitend’ u zich voelt tijdens het vrijen? Of met betrekking tot de fysieke sensatie die u ervaart tijdens de penetratie door uw partner? Heeft dit invloed op uw mate van seksuele bevrediging? Als het gevoel van ‘losheid’ of laxiteit van invloed is op uw seksleven dan kan de FEMLift u misschien helpen.

Nee, de Femlift behandeling doet geen pijn.

Sommige patiënten ervaren een lichte bijwerkingen vergelijkbaar met menstruatie klachten.

De behandeling van FEMLift is vergelijkbaar met een vaginale echo die u wellicht tijdens u zwangerschap heeft gehad. De vagina word op verschillende dieptes behandeld. Vaginaal weefsel reageert op de HIFU 4D door de natuurlijke cellulaire processen te activeren waardoor er nieuwe, gezonde, veerkrachtige collageen en elastine in het weefsel aangemaakt wordt. FEMLift vermogen om meerdere lagen van de vagina te behandelen stimuleert het natuurlijke regeneratieve proces van het lichaam dat leidt tot nieuw en sterker collageen, terwijl de veiligheid en het comfort van de patiënt behouden blijft.

Vaginale elasticiteit
Na verloop van tijd, vooral na een bevalling, kan vaginaal weefsel uitrekken. Het voelt alsof het spierweefsel niet meer strak is, waardoor het vaginale gebied minder gevoelig is.

FEMLIFT HIFU 4D versterkt en herbouwt het collageen in de vaginawand, verbetert de gevoeligheid van de vaginale receptoren en zorgt ervoor dat het vagina weefsel zich samentrekt, waardoor de vagina strakker wordt en je weer meer seksuele bevrediging ervaart.

Stressincontinentie
Stressincontinentie is ongewild urineverlies bij activiteiten waarbij de druk op het buikgebied hoger is, zoals hoesten, niezen, sporten of lachen. Het wordt veroorzaakt door een gebrek aan spierkracht in de urinebuis, omdat de ondersteunende bekkenbodem verzwakt is. Behandelt het hele gebied, geeft de urinebuis meer steun, maakt de vaginawand dikker en versterkt de bekkenbodem.
De behandeling verlicht de symptomen van stressincontinentie en kan het probleem zelfs helemaal verhelpen.

Na de menopauze
De hormonale veranderingen tijdens de menopauze kunnen het slijmvlies van de vagina dunner, droger en minder elastisch maken en leiden tot ontstekingen. HIFU herstelt de vaginawand, maakt hem dikker en herstelt de hydratatie.
De behandeling vermindert onaangename symptomen zoals jeuk en een branderig gevoel, verhoogt de gevoeligheid.

Na de bevalling
Een bevalling heeft vele fysiologische veranderingen tot gevolg. Na de bevalling kan het vaginale gebied uitgerekt en droog aanvoelen en kan de bekkenbodem zijn verzwakt. FEMLIFT HIFU 4D het gehele vaginale gebied door het weefsel te versterken en verstevigen en herstelt de kracht en flexibiliteit.

Vaginale droogheid en infecties
FEMLIFT HIFU 4D helpt vrouwen die last hebben van vaginale droogheid en terugkerende vaginale infecties, door de vaginawand en de hydratatie te herstellen. De behandeling verbetert het vaginale immuunsysteem en de bloedsomloop, stimuleert de aanmaak van gezond weefsel met een hogere weerstand tegen infecties en normaliseert de PH in de vagina.

  • 100% veilig: Klinisch bewezen, geavanceerde technologie
  • Effectief: snel resultaat
  • Veelzijdig: te gebruiken bij veelvoorkomende klachten
  • Minimaal invasief, minimale

Met slechts één tot drie behandelingen (met tussenpozen van 4 tot 6 weken tussen elke behandeling)!!!
Het resultaat zal geleidelijk opgebouwd worden en zal over het algemeen tussen de 30 en 90 dagen duren.

1 behandeling – € 550,-

Kuur van 3 behandeling – € 1250,-